Vorige Artikel 2 van 8 Volgende

Vissenpost zonder lidmaatschap

€ 23,50 (inclusief btw)

Wil je niet vastzitten aan een jaarabonnement, maar ben je wel benieuwd naar de inhoud van die bijzonder goed gevulde visdozen? Dan kun je ook kiezen voor een korte kennismaking. Kies of je één, twee of drie keer een verrassingsdoos wilt ontvangen en het abonnement stopt automatisch na het aantal van jouw keuze. Ook leuk als cadeau!

In de periode van je lidmaatschap ben je verzekerd van superpost. We beloven: de inhoud is elke keer weer het neusje van de zalm. Een verrassende vangst, gecureerd door schrijvers en illustratoren van Loopvis of door de uitgever zelve. En reken maar dat we die doos goed vullen. Als haringen in een ton stoppen we de meest prachtige waren in de visdoos. Altijd ter waarde van minstens het dubbele van je inleg.

En we beloven plechtig: na deze proefperiode gaan we je niet stalken, bellen, lastigvallen of anderszins proberen over te halen om langer lid te blijven. We zullen zelfs niet vissen naar de reden van je afscheid. Eén mailtje sturen we. Verder verroeren we geen vin.

P.s. Als clublid maak je daarnaast deel uit van ons geheime Visgenootschap op Facebook. Speciale acties, het weer, weekenduitjes, visrecepten, nieuwe publicaties, we delen er van alles en je bent altijd als eerste op de hoogte.

© 2012 - 2023 Uitgeverij Loopvis webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel