Vorige Artikel 13 van 31 Volgende

Kakkerlakjes jaarabonnement | Maandelijks

€ 85,00 € 76,89 (inclusief btw)

Kakkerlakjes zijn prachtig geïllustreerde boekjes die zich in rap tempo zullen verspreiden. Groot genoeg om rustig van te genieten, klein genoeg om te versturen. Stuk voor stuk rijkelijk geïllustreerd en zeer verzorgd uitgeven.

Met het Kakkerlakjesabonnement ontvang je maandelijks een nieuw Kakkerlakje. Een jaar lang, mét een dertiende maand in de vorm van een bijzonder cadeautje. Dertien boekjes in totaal dus! Je weet van tevoren niet wat je krijgt, maar dat maakt de verrassing natuurlijk des te leuker!
___

Elk Kakkerlakje heeft verstuurallure, net als kaarten in een regulier kaartenrek. Denk aan verhalen en gedichten om iemand een hart onder de riem te steken, iets over jarig, ziek of verdrietig zijn. Over de dood van een familielid of huisdier, over verhuizen, over vrienden (of het gebrek eraan), over wennen aan een nieuwe school of baan, en over de liefde natuurlijk.

Kakkerlakjes verschijnen in zes genres: literatuur, poëzie, jong, culinair, muziek en groei. De eerder genoemde onderwerpen vind je in al deze categorieën terug.

Denk aan een verzameling gedichten over de dood in de categorie poëzie, een verhaal over vriendschap in de categorie jong, troostende recepten in een culinair kakkerlakje en een literaire kijk op het fenomeen verjaardag vieren in de categorie literatuur.

Gebonden met cahiersteek
Duurzaam Nederlands drukwerk
Geleverd met bijpasende envelop
Formaat: 12 x 17 cm
Pagina’s: 16
Losse verkoopprijs per boekje: € 6,99

 

© 2012 - 2022 Uitgeverij Loopvis webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel