set

Vorige Artikel 3 van 3 Volgende

Pakket | Literaire klassiekers

€ 27,96 (inclusief 9% btw)

Een pakketje met vier literaire klassiekers in een nieuw jasje. Zorgvuldig verpakt in onze speciale geschenkverpakking.

Het geluk te begrijpen
‘Omgang met mensen verleidt tot zelfwaarneming’. Deze en nog meer veer wijsheden van Kafka, voor het leven van vandaag vind je in dit Kakkerlakje. Prachtig vertaald door dichter en Kafkakenner Willem van Toorn. De indrukwekkende illustraties zijn van Jan Hamstra.

Lessen van La Fontaine
Bijna iedereen kent de fabel van De vos en de raaf. Maar La Fontaine schreef nog veel meer fabels. In dit Kakkerlakje bundelden we een aantal van zijn dierenfabels met een lekker dikke moraal. Echte levenslessen die nog net zo mooi en wijs zijn als toen hij ze ruim 300 jaar geleden schreef. Heerlijk vertaald door Marietje d’Hane en prachtig gedetailleerd geillustreerd door Floris Tilanus. 

Emma Ringelding bewerkt speciaal voor de Kakkerlakjesreeks een aantal klassiekers. Van die hele dikke boekwerken die eigenlijk iedereen gelezen wil hebben. Speciaal voor de grote fans, of zij die deze boeken al jaren ongelezen op hun nachtkastje hebben liggen ging Emma aan de slag. In zestien pagina’s ontdek je niet alleen het verhaal, maar krijg je ook nog wat achtergrondinformatie en duiding over het werk. En dat nog allemaal heel toegankelijk verstript ook!

In deze set vind je de verringeldingde versies van De toverberg van Thomas Mann en Pride & Prejudice van Jane Austen.

© 2012 - 2021 Uitgeverij Loopvis webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel