UITVERKOCHT

Vorige Artikel 12 van 20 Volgende

Liefke magazine | editie 9

€ 17,50 (inclusief 9% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Trots – het is een woord met tegenstrijdige betekenissen. Het is wat je kunt zijn, op jezelf of op een ander. Maar ook iets hardnekkigs dat in je weg kan staan, als takken die je pad overwoekeren en je zicht belemmeren.

Je kunt trots op iemand zijn als diegene iets heeft bereikt dat moeite heeft gekost. Je laat de ander voelen dat je hem ziet. Eerlijkheid is een voorwaarde. En daarom kun je alleen trots zijn op iemand met wie je je verbonden voelt.

Trots zijn op onszelf blijkt vaak lastig. Het wordt snel vertaald naar borstklopperij. Mogen we bij LIEFKE trots zijn op onze prestaties, zonder de zekerheid dat we het gaan redden? Mogen we dit gevoel toelaten en uitspreken, zonder angst om arrogant te klinken?

In deze negende editie bekijkt de redactie van LIEFKE trots vanuit verschillende kanten. 'Wij denken dat trots ook raakt aan tevredenheid. Aan stilstaan en bewust worden hoever je bent gekomen. Bij LIEFKE willen we heel graag stilstaan, ons bewust worden waar we nu zijn en voluit genieten van onze trots.'

Pagina’s: 160
Formaat: 21 x 27 cm
 

 

© 2012 - 2020 Uitgeverij Loopvis webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel