Vorige Artikel 3 van 24 Volgende

Soklet 70% Puur met Hibiscus en Pompoenpitten

€ 5,40 (inclusief 9% btw)

De combinatie van hibiscus met een topping van geroosterde pompoenpitten maakt deze reep een unieke Indiase chocolade.

 

Tree-to-bar- van boom tot reep in een hand
Duurzaam geteeld en verantwoord gemaakt
Deze kwaliteitsreepwordt geproduceerd van cacao van eigen plantages, aan de uitlopers van de Anamalais. Men past de principes van permacultuur toe. De beste bonen worden geselecteerd, gefermenteerd en omgezet in deze fijne, pure chocolade.  We gebruiken in de loop der tijd geteste en beproefde methoden van ‘de oude school’ om ervoor te zorgen dat Soklet chocola barst van smaak en een luxe mondgevoel geeft. De smaak van de terroir.

In 2017 kregen zij niet voor niets de Cocoa of Excellence Award, uitgereikt door o.a. Biodiversity International. Dat is iets heel bijzonders!

Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter, geroosterde pompoenpitten, gedroogde hibiscusbloemen

Aroma:

Kan sporen van melk, noten en pinda’s bevatten.

© 2012 - 2020 Uitgeverij Loopvis webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel