Vorige Artikel 17 van 34 Volgende

Kakkerlakjes abonnement | NIEUWE TITELS

€ 95,88 (inclusief btw)

Met dit Kakkerlakjesabonnement weet je zeker dat je nooit meer een uitgave mist! Je ontvangt elke keer alle nieuwe titels direct na verschijning. Dat betekent dat je ze vrijwel net zo snel hebt als de makers zelf. Nog voordat ze in de winkels liggen!

Frequentie
Omdat ik van tevoren niet precies weet hoeveel Kakkerlakjes ik jaarlijks uit zal brengen hangt de duur van je abonnement af van het aantal titels dat zal verschijnen. Met het laatste pakketje dat ik binnen jouw abonnement verstuur, laat ik ook weten dat je abonnement is afgelopen. Dan kun je altijd nog bijtekenen als het je goed bevalt.

Eind april 2021 verschijnen er 4 nieuwe titels en nog weer 4 nieuwe titels in juni. Dat ritme probeer ik zo goed mogelijk vast te houden.
 

Extraatjes
Natuurlijk maken we er een mooi pakketje van en stoppen we bij elke lichting een gratis kleinigheidje om de feestvreugde te vergroten. Ook voeg ik bij elk boekje wat extra informatie toe over hoe deze titel tot stand is gekomen.
___

Elk Kakkerlakje heeft verstuurallure, net als kaarten in een regulier kaartenrek. Denk aan verhalen en gedichten om iemand een hart onder de riem te steken, iets over jarig, ziek of verdrietig zijn. Over de dood van een familielid of huisdier, over verhuizen, over vrienden (of het gebrek eraan), over wennen aan een nieuwe school of baan, en over de liefde natuurlijk.

Kakkerlakjes verschijnen in zes genres: literatuur, poëzie, jong, culinair, muziek en groei. De eerder genoemde onderwerpen vind je in al deze categorieën terug.

Denk aan een verzameling gedichten over de dood in de categorie poëzie, een verhaal over vriendschap in de categorie jong, troostende recepten in een culinair kakkerlakje en een literaire kijk op het fenomeen verjaardag vieren in de categorie literatuur.

Gebonden met cahiersteek
Duurzaam Nederlands drukwerk
Geleverd met bijpasende envelop
Formaat: 12 x 17 cm
Pagina’s: 16
Losse verkoopprijs per boekje: € 6,99

De opties:

  • 12 nieuwste kakkerlaktitels (met gratis bewaarboxje)
  • 16 nieuwste kakkerlaktitels (met gratis bewaarboxje)
  • 20 nieuwste kakkerlaktitels (met 2 gratis bewaarboxjes)
  • 24 nieuwste kakkerlaktitels (met 2 gratis bewaarboxjes)
  • 28 nieuwste kakkerlaktitels (met 3 gratis bewaarboxjes)
  • 32 nieuwste kakkerlaktitels (met 3 gratis bewaarboxjes)
© 2012 - 2023 Uitgeverij Loopvis webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel