Vorige Artikel 8 van 13 Volgende

Kakkerlakjes abonnement | NIEUWE TITELS

GRATIS

Kakkerlakjes zijn prachtig geïllustreerde boekjes die zich in rap tempo zullen verspreiden. Groot genoeg om rustig van te genieten, klein genoeg om te versturen. Stuk voor stuk rijkelijk geïllustreerd en zeer verzorgd uitgeven.

Met dit Kakkerlakjesabonnement weet je zeker dat je nooit meer een uitgave mist! Je ontvangt elke keer alle nieuwe titels op het moment dat ze verschijnen. Doorgaans zijn dit 8 nieuwe titels per kwartaal, maar dit kan een beetje verschillen per lichting.

Omdat we van tevoren niet precies weten hoeveel Kakkerlakjes we jaarlijks uitgeven, kun je dit abonnement kosteloos afsluiten. Je betaalt pas op het moment dat de boekjes daadwerkelijk verschijnen. Bij elke nieuwe lichting krijg je een pakketje thuisgestuurd en ontvang je de bijbehorende factuur. Natuurlijk maken we er een mooi pakketje van en stoppen we bij elke lichting een gratis kleinigheidje om de feestvreugde te vergroten.
___

Elk Kakkerlakje heeft verstuurallure, net als kaarten in een regulier kaartenrek. Denk aan verhalen en gedichten om iemand een hart onder de riem te steken, iets over jarig, ziek of verdrietig zijn. Over de dood van een familielid of huisdier, over verhuizen, over vrienden (of het gebrek eraan), over wennen aan een nieuwe school of baan, en over de liefde natuurlijk.

Kakkerlakjes verschijnen in vijf genres: literatuur, poëzie, jong, culinair en muziek. De eerder genoemde onderwerpen vind je in al deze categorieën terug.

Denk aan een verzameling gedichten over de dood in de categorie poëzie, een verhaal over vriendschap in de categorie jong, troostende recepten in een culinair kakkerlakje en een literaire kijk op het fenomeen verjaardag vieren in de categorie literatuur.

Gebonden met cahiersteek
Duurzaam Nederlands drukwerk
Geleverd met bijpasende envelop
Formaat: 12 x 17 cm
Pagina’s: 16
Losse verkoopprijs per boekje: € 6,99

 

© 2012 - 2021 Uitgeverij Loopvis webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel