Vorige Artikel 2 van 7 Volgende

Biografie van een vlieg

€ 14,99 (inclusief btw)

Shortlist Jan Wolkersprijs 2021!

Jaap Robben beschrijft in Biografie van een vlieg het levensverhaal van een vlieg, vanaf het moment dat hij als larve het levenslicht ziet tot aan het sterfbed. Paul Faassen ontfermde zich over de tekeningen, wat resulteerde in een prachtig (cadeau)boekje voor lezers van alle leeftijden.

Elk hoofdstuk beschrijft een dag uit het leven van de hoofdpersoon: een immer enthousiaste vlieg die vriendschap sluit met een pedante buizerd en volop geniet van het leven. Hoe kort het ook is.

Een verhaal over ontdekken, vriendschap en vergankelijkheid.

Bijzonderheden

  • Omdat we gebruik maken van linnenrestanten hebben de omslagen verschillende kleuren. Van vliegenpoepjesroestbruin en olijfgroen tot fancy zandbruin.
     
  • Biografie van een vlieg is geschreven als posterproject in opdracht van Wintertuin | De nieuwe Oost. Het verhaal was in 25 hoofdstukken langs de weg, al wandelend of fietsend, te lezen.

    In Nijmegen was het posterproject te zien als onderdeel van Wintertuin en in Leeuwarden als onderdeel van Explore the North.

    In maart 2021 zal Biografie van een vlieg o.a. ook te zien zijn in Tilburg als onderdeel van Tilt en in Arnhem als onderdeel van Nieuwe Types.

Titel: Biografie van een vlieg
Auteur: Jaap Robben
Tekeningen: Paul Faassen
Vormgeving: Jelle F. Post
Aantal pagina’s: 64
Formaat: 12 x 17 cm
Uitvoering: hardcover in linnen met preeg
ISBN: 978-90-831005-9-3
 

© 2012 - 2023 Uitgeverij Loopvis webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel