Vorige Artikel 9 van 19 Volgende

LFK magazine | editie 13

€ 17,50 (inclusief btw)

Geboorte en groei, sterfte en afbraak. In de kringloop van het leven is alles en iedereen verbonden met elkaar. Planten, dieren, jij en ik. We ademen allemaal dezelfde lucht.

Van oudsher is het een noodzaak dat we ons verbinden, om elkaar te beschermen tegen gevaar en samen sterk te staan. Vertrouwen speelt hierbij een grote rol. Vanuit vertrouwen kunnen we liefde voelen, durven we onszelf te openen en kwetsbaar op te stellen. Wanneer dit ontbreekt, voelen we ons alleen en onbeschut.

Wie goed verbonden is met zichzelf, is beter in staat om zich op een dieper niveau te verbinden met anderen, met de natuur en de wereld om zich heen. Hoe meer verbonden, hoe bewuster we kunnen kiezen. Voor een relatie waarin we ons geliefd en veilig voelen. Voor het fijne dat gelukkig maakt, die wandeling langs het water of dat mooie boek.

Vanuit datzelfde bewustzijn kunnen we ook kiezen om los te laten wat moeizaam gaat. De baan die niet past, het gevoel van verplichting of de relatie die ons uitput. Erop vertrouwend dat we altijd verbonden zijn, omdat nu eenmaal niets op zichzelf staat.

Pagina’s: 160
Formaat: 21 x 27 cm
Taal: Nederlands

Papier: houtvrij offset
Afwerking: genaaid gebrocheerd

+ voelt aan als een boek
+ geen advertenties of gesponsorde content
+ eigen uitgave, kleine oplage
+ veel witruimte en eigen fotografie
+ wordt zo duurzaam mogelijk geproduceerd

© 2012 - 2023 Uitgeverij Loopvis webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel