Vorige Artikel 12 van 30 Volgende

Zwerfgoed - doeboeck ter leering ende vermaeck

€ 17,99 (inclusief btw)

Dit is het ultieme boek voor mensen die eens willen proberen zelf inkt te maken en voor mensen die houden van lelijke hondjes. Voor mensen die houden van mooie plaatjes en die plezier halen uit gedemonteerde kik- kers. Voor wie houdt van geschiedenis maar niet van jaartallen van veld- slagen. Voor wie graag lekker kleurt en het liefst scheldt in Middelneder- lands. En voor mensen die dit allemaal nog niet van zichzelf wisten.

Dit is het boek waarop stapels boeken honderden jaren in depots van bibliotheken, archieven en kloosters lagen te wachten, tot ze samen mochten komen in dit boek.

Katinka Polderman is cabaretier. Ze maakte inmiddels vijf enthousiast ontvangen voorstellingen. Voor de Volkskrant tekent ze wekelijks een humoristische infographic. Bij uitgeverij Loopvis verscheen eerder een Kakkerlakje van haar: Adempauze, dat ze maakte samen met illustrator Meike Lieve Bos.
Sophie Reinders is neerlandica. Zij promoveerde in 2017 aan de Radboud Universi- teit Nijmegen en werkte de afgelopen 4 jaar als docent vroegmoderne letterkunde en geschiedenis bij de Universiteit Utrecht. Bij uitgeverij Vantilt verscheen van haar hand De mug en de kaars. Vriendenboekjes van adellijke vrouwen 1575-1640.

 

Auteurs: Katinka Polderman en Sophie Reinders
Ontwerp: Superpulp en Coert de Boe
Aantal bladzijden: 108
Soorten papier: 2
Zwitserse binding
Met volop extra's

© 2012 - 2023 Uitgeverij Loopvis webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Je vindt ons op loopvis.nl met een veel uitgebreidere assortiment