3 juni 2022

Vorige Artikel 1 van 29 Volgende

Schrijf- en beeldworkshop Ga je mee?

€ 9,50 (inclusief btw)

Vers van de pers is het Kakkerlakje ‘Ga je mee?’. Bekijk maar eens wat beelden uit het boekje hiernaast. Is het niet heerlijk hoe je overal iets nieuws in kunt ontdekken? Gezichtjes in bomen, een mensje in een ondefinieerbare vlek op je shirt en natuurlijk ontelbare voorstellingen in de wolken. En is het niet ook heerlijk om naar je nieuwe ontdekkingen te kijken en ineens inspiratie te voelen? Soms vloeit er plots een gedicht uit je pen.

Mary Heylema en Tineke Meirink nemen je graag mee op avontuur. Ze organiseren de eerste workshop ooit (de eerste van vele) in de Loopvisserij! Samen met Tineke ga je aan de slag met collagetechnieken, om van geprinte foto’s een eigen beeld te maken. Want, wat zie jij eigenlijk in al die natuur, vlekken en gebouwen?

Vervolgens ga je met Mary in gesprek over onderliggende thema’s. Aan de hand van schrijfoefeningen onderzoek je hoe je iets bij jouw beeld schrijft dat het universeler maakt. Vervolgens ga je aan de slag met je eigen tekst.

 

Wanneer?       
3 juni 2022, inloop vanaf 14,30 uur. De workshop is van 15:00 tot 17:00.

Hoeveel?        
Voor de schamele prijs van €9,50 (incl. koffie, thee en lekkers)

Waar?             
De enige echte Loopvisserij!
Coehoornstraat 10, Arnhem

LET OP: in de webwinkel worden automatisch verzendkosten berekend, maar ik kan deelnemers natuurlijk niet per post laten komen. Vul dus de code GRATIS in bij de volgende stap, dan worden de verzendkosten weer verwijderd.

© 2012 - 2022 Uitgeverij Loopvis webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel