6 mei 2023

Vorige Artikel 6 van 30 Volgende

Schrijf- en beeldworkshop Groeikracht

€ 20,00 (inclusief btw)

Half april verschijnt het Kakkerlakje ‘Groeikracht. Een prachtige samenwerking tussen dichter Mary Heylema en beeldmaker Tineke Meirink. Na hun eerdere samenwerking ‘Ga je mee’ én als fervente moestuiniers stortten ze zich op dat heerlijke gevoel dat het kweken van je eigen groenten oplevert.

Die ontluikende groene sprietjes, wroeten in klonten aarde... en dan - met een beetje geluk en hopen op zo min mogelijk slakkenbezoek - je eigen groente! Dat alles prachtig verdicht door Mary Heylema en fijn grafisch verbeeld door Tineke Meirink. Lente in een boekje!

Mary en Tineke nemen je graag mee op avontuur, op zaterdag 6 mei in de Loopvisserij! Met Tineke ga je aan de slag met collagetechnieken om je eigen groene poster te maken. Vervolgens ga je met Mary in gesprek over onderliggende thema’s. Aan de hand van schrijfoefeningen onderzoek je hoe je iets bij jouw beeld schrijft dat het universeler maakt. Vervolgens ga je aan de slag met je eigen tekst.

Het resultaat: je eigen poezieposter én het Kakkerlakje Groeikracht om mee naar huis te nemen

 

Wanneer?       
zaterdag 6 mei 2023, inloop vanaf 12.30 uur. De workshop is van 13:00 tot 15:00.

Hoeveel?        
Voor de schamele prijs van €20,00 (incl. materiaal, Kakkerlakje, koffie, thee en lekkers)

Waar?             
De enige echte Loopvisserij!
Coehoornstraat 10, Arnhem

LET OP: in de webwinkel worden automatisch verzendkosten berekend, maar ik kan deelnemers natuurlijk niet per post laten komen. Kies dus voor de optie AFHALEN.

© 2012 - 2023 Uitgeverij Loopvis webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Je vindt ons op loopvis.nl met een veel uitgebreidere assortiment