V O O R W A A R D E N van toepassing op workshops en cursussen.
(Je gaat bij inschrijving voor een workshop of cursus automatisch akkoord)

Afmelden
Bij afmelding voor een workshop of cursus uiterlijk 14 dagen voor aanvang, ontvang je volledige restitutie van het door jou betaalde bedrag min €5,- administratiekosten*.
Bij afmelding voor een workshop of cursus 14 tot 7 dagen voor aanvang, ontvang je de helft van het door jou betaalde bedrag min €5,- administratiekosten terug*.
Meldt je je af korter dan 7 dagen voor aanvang van de workshop of cursus, dan kunnen we je het aankoopbedrag niet restitueren. 

Tip: een ander in jouw plaats laten deelnemen aan de workshop. Deelname is overdraagbaar, mits je ons daarvan op de hoogte stelt (graag naam + adres + emailadres van de nieuwe deelnemer)
* €5,- administratiekosten t.b.v. de verwerking en gemaakte transactiekosten. Dit bedrag wordt sowieso in rekening gebracht

Afgelasten
In geval van overmacht of bij te weinig deelnemers behoudt Loopvis zich het recht voor een workshop of cursus af te gelasten. We doen er alles aan het niet zo ver te laten komen, maar mocht dit het geval zijn dan bieden we je een alternatieve datum aan of het volledige bedrag retour.

Inschrijven en betalen
Deelname aan een workshop of cursus is definitief na ontvangst van je (aan)betaling. Je ontvangt een bevestigingsmail met details plus uiterlijk drie dagen voor aanvang een reminder.

Op reserve of een andere datum?
Zit een workshop vol en had je er graag bij willen zijn? Laat ons je vrijblijvend op de reservelijst zetten. We nemen contact met je op als er toch een plek vrij is gekomen.
Wil je graag een workshop doen, maar schikt de datum je niet? Laat ons vrijblijvend weten wat je graag met ons zou willen doen en op welke dag je dat wél uitkomt. We nemen contact op als we je wens kunnen realiseren.

Klachten & Conformiteit
Heb je een klacht over een workshop of cursus die je doet of deed bij Loopvis? Mail ons. Graag voorzien van een duidelijke omschrijving, onder vermelding van de betreffende workshop met je telefoonnummer. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op over de klacht. In overleg wordt bepaald wat, ook gezien de conformiteit, redelijk en wenselijk is. 

Loopvis behoudt zich het recht voor deelnemers die tijdens de workshop of cursus zorgen voor overlast op welke wijze dan ook, vanzelfsprekend na een waarschuwing, verdere deelname te ontzeggen. Er vindt in dat geval geen restitutie plaats van de betaling.

Aansprakelijkheid
Loopvis aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade aan persoon en/of eigendommen tijdens of ten gevolge van de workshop of cursus. We werken soms met materialen die bijvoorbeeld vlekken maken of scherp zijn. In dat geval ontvang je instructies vooraf m.b.t. kleding en werkwijze. Wij vergoeden geen kleding of andere eigendommen.

© 2012 - 2023 Uitgeverij Loopvis webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel